MW Natuursteen Service, Marcel Woertman Natuursteen Service, tegels, hardsteen, graniet, natuursteen

Vloeren van

 

- Hardsteen

- Leisteen

- Travertin

- Marmer

- Kwartsiet

 

 

Deskundig advies over de oppervlakte bewerking voor een passende uitstraling

 

Vraag vrijblijvend

een offerte aan >>>

 

natuursteen vloeren, vloeren van natuursteen, natuurstenen vloer

Home Vloeren Aanrechtbladen Schouwen Vensterbanken Grafmonumenten Restauratie Montage

Bezoek onze webshop voor tegels, hardsteen, graniet, marmer en leisteen >>>

 

Natuursteen vloeren

Natuursteen vloeren zijn in verschillende soorten natuursteen uitvoerbaar. Een vloer van natuursteen heeft een warme en stijlvolle uitstraling en kan toegepast worden voor elk vertrek, van huiskamer tot keuken tot badkamer. Naast een aantal verschillende legpatronen zoals halfsteens of romaans verband, zijn er met natuursteen ook een aantal oppervlakte bewerkingen mogelijk die de natuursteen een eigen vormgeving en uitstraling geven. MW Natuursteen Service kan u hierover vrijblijvend adviseren om te zorgen dat de uitstraling van de vloer past bij uw huis. Een natuursteen vloer gaat levenslang mee en kan eeuwig mooi blijven door de enorme slijtvastheid en door het goed te onderhouden. Ook voor onderhoud, schoonmaken en reinigen van natuursteen vloeren kunt u bij MW Natuursteen Service terecht.

 

Natuursteen vloeren en vloerverwarming

Natuursteen is uitstekend te combineren met vloerverwarming omdat het als eigenschap heeft warmte op te nemen en langzaam af te geven.

 

Dikte natuursteen vloeren

De dikte van een natuursteen vloer verschilt tussen de 0.7 tot circa 3 cm. (gespleten) en gezaagd van 1.5 tot circa 2.2 cm. Ieder gedeelte van een natuursteen vloer is anders omdat natuursteen van zichzelf altijd anders is qua dikte, kleur en structuur.

 

Soorten natuursteen vloeren

Voor alle soorten natuursteen vloeren kunt u bij MW Natuursteen Service terecht. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende soorten.

 

Vloeren van hardsteen

Hardsteen is verkrijgbaar in diverse soorten en komt voornamelijk uit België (Belgisch hardsteen) of uit China (Chinees hardsteen). Hardsteen vloeren worden vaak in grijs en antraciet tinten gekozen. Een hardsteen heeft vaak een vlakke betonachtige structuur en is net zoals de naam al doet vermoeden sterk, slijtvast en hard. Hieronder ziet u voorbeelden van vloeren van Belgisch hardsteen en Chinees hardsteen.

 

 belgisch hardsteen, hardsteen, vloer van belgisch hardsteen chinees hardsteen, vloer van chinees hardsteen

 

Vloeren van leisteen

Leisteen is te herkennen aan de unieke structuur in de vorm van lagen. Een leistenen vloer heeft een stroef oppervlak zelfs wanneer het nat is. Daarmee is leisteen uitstekend geschikt voor badkamers. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van vloeren van leisteen (Antraciet zilver, Black Berry, Harappe Stone Black, Jaddish, Mustang en Noorse Leisteen).

 

 leisteen antraciet zilver leisteen black berry leisteen harrape stone black

 

 leisteen jaddish leisteen mustang noorse leisteen

 

Vloeren van travertin

Travertin is een kalksteen die gevormd wordt door de neerslag van kalk in oververzadigd water. Takjes, bladeren en ander materiaal die in dit water vallen en later verteren, veroorzaken de kenmerkende onregelmatige poriën van dit materiaal. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van vloeren van Travertin (Apulia grigio, Aspendos grigio en Travertic classic).

 

 travertin apulia grigio travertin aspendos grigio travertin classic, vloer van travertin

 

Vloeren van marmer

Marmer heeft een warme en klassieke uitstraling waardoor het bijna in elk interieur past. Als u kiest voor een vloer van marmer is bijna alles mogelijk. Door de vele soorten marmer die er zijn kunt u kiezen uit vele kleuren die sterk van structuur kunnen verschillen waarmee verschillende effecten gecreëerd kunnen worden. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van vloeren van Marmer (Bianco Carrara, Creme Marfilsa en Perlato Olimpo).

 

 marmer bianco carrara marmer creme marfilsa marmer perlato olimpo

 

Vloeren van kwartsiet

Kwartsiet, een zandsteensoort, behoort tot de groep splijtgesteenten. De hardheid wordt bepaald door de kwartsmineralen. Kenmerkend voor kwartsiet zijn het stroeve oppervlak en de grote slijtvastheid. Omdat het minder gevoelig is voor beschadigingen, is het een uitstekende vloerbedekking voor ruimten, die intensief worden gebruikt. De natuurlijke splijtlaag geeft deze steensoort zijn karakteristieke uiterlijk. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van vloeren van kwartsiet (Sarinda, Alta kwartsiet en Silver Grey).

 

 kwartsiet sarinda kwartsiet alta kwartsiet kwartsiet silver grey

 

 

  MW Natuursteen Service  |  Grotestraat 294  |  7441 GT  NIJVERDAL  |  06 - 41366168  |  info@natuursteenservice.nl